MY SKILLS LEVEL

  • tabletTablet55%
  • mobielMobiel80%
  • pcComputers en laptops40%

Steeds meer internet

Het internet neemt in onze samenleving een steeds grotere plaats in. Naast het raadplegen van websites wordt ook vaker gebeld en TV gekeken via internet. We kopen en bankieren via internet.

CRM123 is software op internet, in de cloud, en niet op je eigen computer. Het grote voordeel is dat je er overal bij kunt. Thuis, op kantoor en zelfs in het buitenland.

Computers en mobiel

Het aantal mensen dat internet gebruikt op een tablet of mobiel groeit. Zoals de grafiek hierboven laat zien, wordt de "gewone computer" steeds minder gebruikt voor alledaagse zaken, zoals even iets opzoeken of een berichtje posten.

CRM123 werkt goed op alle computers (Apple, Windows, Linux enzovoort) en in alle browsers (Chrome, Firefox enzovoort). De software werkt ook goed op tablets. Voor mobieltjes is een App in de maak.

Veiligheid

CRM123 staat achter slot en grendel. Een certificaat zorgt voor versleuteling van alle gegevens die over het internet heen en weer gaan. Je ziet dat aan het slotje en de URL bevat de "s" van "secure" (https://).

Verder kan niemand bij je gegevens zonder jouw wachtwoord. Je logt in met een combinatie van een gebruikersnaam en wachtwoord. Zorg dat dit wachtwoord niet makkelijk te raden is.